شروع سرخ بورس/ ریزش ۱۱۳ هزار واحدی شاخص

بازار بورس اوراق بهادار فعالیت خود را در دومین روز معاملاتی هفته با بیش از ۱۴ همت ارزش صف فروش سراسر قرمز پوش آغاز کرد.

به گزارش صدای بورس، بازار بورس اوراق بهادار فعالیت خود را در دومین روز معاملاتی هفته با بیش از ۱۴ همت ارزش صف فروش آغاز کرد که تعداد نمادهای در صف فروش از ۴۵۰ نماد عبور کرد.

میزان خروج پول از صندوق‌های با درآمد ثابت به ۱۲۵ میلیارد تومان و ورود پول صندوق‌های اهرمی معادل ۳ میلیارد تومان به ثبت رسید.

همچنین حجم معاملات بازار تا به این لحظه به ۳.۶ میلیارد واحد به ارزش ۳.۷ همت رسید.

شاخص کل بورس تا به این لحظه با بیش از ۱۱۳ هزار واحد ریزش همراه شد که در نهایت این شاخص به ۴ میلیون و ۲۲۹ هزار واحد رسد.

به ترتیب نماد معاملاتی فملی با بیش از ۱۵ هزار واحد و نماد معاملاتی فارس با بیش از ۱۳ هزار واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل اعمال کردند.

تا این لحظه خروج پول حقیقی از صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲۳۰ میلیارد تومان رسید.

نماد معاملاتی وبملت با حجمی معادل ۶.۳ میلیارد واحد در صف فروش قرار گرفته است.بازار فرابورس ایران با افت ۸۷۱ واحدی همراه شد.

شروع سرخ بورس/ بیش از 14 همت صف فروش

کد خبر 545197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha